По време на международния правен форум в Санкт Петербург на

...
По време на международния правен форум в Санкт Петербург на
Коментари Харесай

Лондон анализира изобретателността на Русия при набирането на войници за армията

По време на интернационалния юридически конгрес в Санкт Петербург на 27 юни ръководителят на съветския следствен комитет Александър Бастрикин съобщи, че съветските управляващи са открили 30 000 мигранти, неотдавна станали съветски жители, които не са регистрирани за военна работа . Това се показва в най-новия разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Бастрикин се похвали, че 10 000 от тези мигранти към този момент са изпратени в оперативната зона в Украйна. Той твърди, че там те ще " копаят окопи " и ще извършват други отговорности в регионите в тила.

Британското разузнаване отбелязва, че по-рано съветски самостоятелни медии са съобщили, че правоприлагащите органи в страната организират акция за юридически тормоз против мигранти, изключително от Централна Азия, в опит да ги накарат да се запишат в армията в подмяна на поданство или да избегнат арест по измислени обвинявания.

Това евентуално е още едно остроумно средство за, като в същото време се прави опит да се ограничи въздействието върху частите от съветското население, които имат по-голяма политическа мощ, отбелязва английското МО.
 ISW: Русия продължава да употребява бежанци на бойното поле
ISW: Русия продължава да употребява бежанци на бойното поле

Сраженията край Авдеевка не стихват
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР