По време на медения им месец през 2011 г. Колин

...
По време на медения им месец през 2011 г. Колин
Коментари Харесай

Котка се върна при собствениците си след 10-годишно отсъствие, ето как е открила пътя

По време на медения им месец през 2011 година Колин Клейтън и Ева Белами пътували с лодка покрай Fredley`s Junction, кръстовище на канали сред Фрадли и Алревас, на 40 километра от вкъщи им в Бирмингам, описа Sky News. Те взели със себе си котката Уизъл и двете й потомци - Дизел и Биг Грийндж. Домашните любимци са привикнали с живота на канала. Те скочили от лодката и се върнали назад в нея. Но по време на друга такава разходка с лодката се върнаха две котки, до момента в който третата - тригодишният Биг Грийндж - избягала.

Собствениците на животното трябваше да останат пет дни, с цел да го търсят, само че не съумяха да го намерят. В последна сметка те се върнали в Бирмингам без Big Green. Котката беше чипирана и двойката го записва като изчезнала. 

Десет години по-късно 61-годишният Клейтън и 58-годишният Белами получиха позвъняване и оповестиха, че Биг Грийндж е открит.

Бездомната животинка привлякла вниманието на чиновници от организация, която избавя котки. Сю Хокнел, служителка на организацията, сподели, че е прекарала три седмици, пробвайки се да хване котката всяка вечер, с цел да сканира нейния микрочип.
Тази котка с 4 уши стана цялостен шлагер в Instagram (СНИМКИ)
Котенце, родено с четири уши, покори интернет, откакто си завоюва хиляди почитатели в Instagram, които обичат котки. Поради рецесивна ге...

„ От известно време локален мъж я хранеше и тя стартира да се доверява на този човек. Мъжът се обади и сподели, че има израстък в профил “, сподели Хокнел. Тя провежда посещаване при ветеринарен доктор. Най-накрая беше допустимо да се откри същинското й име и имената на притежателите.

Туморът не се оказал съдбовен и Биг Грийндж още веднъж се събрал със фамилията си, където по време на отсъствието му се появили кучетата Мътли и Мисти Му.

Клейтън сподели, че в този момент ще държат котката вкъщи. „ Тя наподобява доста щастлива и не демонстрира никакъв интерес да се разхожда на открито “, сподели той.

Не е известно по какъв начин тъкмо котката е оживяла през тези 10 години.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР