По време на мача между Левски и Лудогорец (0:0) е

...
По време на мача между Левски и Лудогорец (0:0) е
Коментари Харесай

На "Левски" - "Лудогорец" е имало грешки, но не тенденциозни, заяви шефът на съдиите

По време на мача сред " Левски " и " Лудогорец " (0:0) е имало съдийски неточности, сподели шефът на съдийската комисия Петър Петров пред Би Ти Ви. Според него обаче неточностите не са тенденциозни.

Сините имат искания към съдийството на Никола Попов и екипа му. От клуба подадоха тъжба в БФС, като упорстват футболистът на " Лудогорец " Натанаел да бъде осъден по видеозапис. Според " Левски " бразилецът е трябвало да бъде изпъден поради удар без топка в лицето на Антонио Вутов.

По време на срещата вратарят на сините Божидар Митрев и Сисиньо от гостите бяха изгонени. Двамата са осъдени за по един мач.

Дисциплинарната комисия отсрочи разглеждането на случаите към срещата и подадената тъжба от " Левски ". " Дисциплинарната комисия при БФС изисква мнение на Съдийската комисия при БФС по подготвеност ", се споделя в формалното мнение на комисията.



Спортният шеф на " Левски " Даниел Боримиров сподели, че тимът е бил ощетен. Според него спестеният червен картон на Натанаел е бил черешката на всичко.

По-рано някогашният изпълнителен шеф на клуба и сегашен член на изпълнителния комитет на БФС Наско Сираков вижда наклонност на съдийска поддръжка към " Лудогорец ".

" Винаги когато някой тим понадигне глава и е подготвен да съперничи или да оспори превъзходството на " Луогорец " в последните години, му биват подрязвани крилата. Поне това е наклонността, която аз виждам. И мога да извадя 100 образеца ", съобщи Сираков в " Тази заран " по Би Ти Ви.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР