По време на летните отпуски и ваканцията Младежки център-Враца организира

...
По време на летните отпуски и ваканцията Младежки център-Враца организира
Коментари Харесай

Младежки център-Враца организира туристически и спортни прояви /снимки/

По време на летните отпуски и ваканцията Младежки център-Враца провежда разнородни прояви за младежи от района. Една от последните им начинания е курс по йога за начинаещи. Освен този курс Клубът по анимация и туризъм към Центъра работи интензивно и доразвива дейностите на Младежкия център. Той има за цел да запознае младежите с различни занимания, които са подобаващи за региона на Враца, като алпинизъм и рафтинг.
"Другото нещо, с което също се занимава клубът е ориентирането. Имаше преди едни такива надпревари в града по спортно насочване. Това нещо, дружно с ръководителя на похода от Козлодуй до Околчица, направихме няколко уъркшопови занимания, на които поканихме младежи да се срещнат със спортното насочване. Как могат да стигнат от една точка до друга единствено с компас и една карта ", описа Галин Снежанов - юношески служащ в Центъра.
Проведе се и приключенската игра "Търсачите на забравени детайли - огън, вода, въздух, земя и обич " в прохода "Вратцата ", част от Лятната младежка академия, която годишно организира Младежки център-Враца. Това лято самодейността се организира по друг метод - със занимателни и атрактивни занимания, описа Галин Снежанов.
"В нея вмъкнахме по този начин наречените летни занимания. Освен, че през годината, която мина, много неща им се натрупаха на девойките и момчетата около Коронавирус епидемията и непрекъснатото стартиране и прекъсване на това да излизат или да не излизат на открито, да учат у дома или не, взехме решение, че лятото заслужава да си го прекарат по един малко по-релаксиращ метод, по тази причина предвидихме разнообразни интензивности, които биха подтикнали чисто развлечение и релакс до момента в който се включват в тях и в същото време да бъдат смислени. Една от тези начинания, дори поредност от тях, беше табелите, които поставихме наоколо до централния площад тъкмо зад парка, които бяха ориентирани към това да опазваме околната среда. Друга самодейност целеше ръчно направените табели, които дружно с младежи от клуб "Създатели " създадохме, да ги закачим по велоалеята, по която много от гостите и жителите на Враца се разхождат ", добави той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР