По време на коронацията на крал Чарлз и кралица Камила

...
По време на коронацията на крал Чарлз и кралица Камила
Коментари Харесай

Кралското семейство направи една и съща снимка зад кулисите на коронацията - въпреки забраната за телефони

По време на коронацията на крал Чарлз и кралица Камила мобилните телефони бяха строго неразрешени от двореца. Вероятно това е по този начин, тъй като нечия мелодия, пусната по време на тържествената гала, нямаше да издаде тъкмо онази достолепна атмосфера, която се опитваха да основат в деня, който означи началото на ръководството на новия монарх.

Съобщава се обаче, че възбраната не е попречила на кралското семейство да промъкне телефоните си - в последна сметка за това е самолетният режим - и кралски създател твърди, че всички те са съумели да снимат едно и също задно- фотография на сцената, когато денят наближаваше.

Твърдението, че мобилните телефони са неразрешени и кралските особи въпреки всичко са решили да осуетят това предписание, е направено от Робърт Хардман в новата му книга Чарлз III: Новият крал. Нов съд. The Inside Story.

Той написа, че има една част от деня, когато кралските особи и придружителите на новите крал и кралица не могат да устоят да извадят телефоните си и да щрак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР