По време на консултациите с президента е била обсъждана датата

...
По време на консултациите с президента е била обсъждана датата
Коментари Харесай

ГЕРБ: Изборите може да бъдат изместени

По време на консултациите с президента е била обсъждана датата 2 октомври за предварителни избори, само че поради събитията от последните дни датата може да тя изместена по-напред. Това разяснява шефът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

" Продължаваме промяната " не желае договарянията за кабинет да съумеят ", сподели Атанасова пред bTV.

Според нея третият мандат би трябвало да бъде върнат незабавно.

Тя разяснява и записа от срещата на " Демократична България ", като съобщи, че ГЕРБ по никакъв метод не са отрязали и манипулирали записа от съвещанието.

" Не всичко стартира и свършва с ГЕРБ. То се излъчваше онлайн, а сътрудниците от " Възраждане " са го гледали онлайн и са го пуснали на страницата си. Изведнъж стартира в коридора да се шуми. (…) Ние разбрахме, че Политическа партия имат две крила – парламентарно и Лена Бориславова. Разбрахме, че има доста искащи да са бухалкодържач ".

" Най-много ме шокира, че всичките им диалози по какъв начин мислят за България, по какъв начин мислят за хората, по какъв начин България е над всичко не кореспондират със записаното ", уточни тя, допълвайки, че не се разискват цените на хляба, олиото или 22-те закона, които би трябвало да бъдат признати за Плана за възобновяване.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР