По време на консултациите с президента е била обсъждана датата

...
По време на консултациите с президента е била обсъждана датата
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: „Продължаваме промяната“ не иска преговорите за кабинет да успеят

По време на консултациите с президента е била обсъждана датата 2 октомври за предварителни избори, показа тя

„ Продължаваме промяната “ не желае договарянията за кабинет да съумеят “. Това съобщи в студиото на ръководителят на парламентарната група на ГЕРБДесислава Атанасова.

Според нея третият мандат би трябвало да бъде върнат незабавно.

По време на консултациите с президента е била обсъждана датата 2 октомври за предварителни избори, само че поради събитията от последните дни датата може да тя изместена по-напред, посочи тя.

Относно изтеклия запис от съвещание на групата на „ Демократична България “ Атанасова разяснява:

„ Не всичко стартира и свършва с ГЕРБ. То се излъчваше онлайн, а сътрудниците от „ Възраждане “ са го гледали онлайн и са го пуснали на страницата си. Изведнъж стартира в коридора да се шуми. (…) Ние разбрахме, че Политическа партия имат две крила – парламентарно и Лена Бориславова. Разбрахме, че има доста искащи да са бухалкодържач “.

Председателят на групата на ГЕРБ в Народното събрание показа, че е чула единствено част от записа:

„ Най-много ме шокира, че всичките им диалози по какъв начин мислят за България, по какъв начин мислят за хората, по какъв начин България е над всичко не кореспондират със записаното “, акцентира тя, допълвайки, че не се разискват цените на хляба, олиото или 22-те закона, които би трябвало да бъдат признати за Плана за възобновяване.

„ По какъв метод може ГЕРБ да окаже въздействие на друга политическа мощ? (…) Само преди година Станислав Трифонов беше знак на смяната. Сега към този момент те търсят провинен, че не им се случи държавно управление или не могат да се оправят с нито една рецесия “, уточни тя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР