По време на конференцията IFA в Берлин Huawei представи новите

...
По време на конференцията IFA в Берлин Huawei представи новите
Коментари Харесай

HUAWEI P30 серията смартфони с нови авангардни цветове и дизайни и нова функционалност

По време на конференцията IFA в Берлин Huawei показа новите цветове и дизайни на флагман серията си HUAWEI P30 Pro. Смартфоните от P серията на компанията се отличават с гальовен дизайн и новаторски решения във фотогравията и видеографията, и новите два авангардни дизайна не вършат изключение.

В допълнение новите актуализирани фотографски и видеографски функционалности дават опция за повече независимост при основаване на образно изкуство, а новата EMUI10 дава на потребителите изцяло ново смарт телефон прекарване.

Изпълнителният шеф на Huawei Ричард Ю показа по време на IFA: „ Серията Huawei P30 се трансформира във любимец на потребителите през последните 6 месеца, като продажбите ѝ надвишиха 16,5 милиона продадени смарт телефони. Това е с 53% повече от продажбите на P20 серията. Представените през днешния ден нови Huawei P30 Pro модели от своя страна дадат нови фотографски благоприятни условия и ще основат едно извънредно вълнуващо потребителско прекарване с новите си цветове и дизайн. "

Нова линия в естетиката

Серията P на Huawei интегрира технологиите, модата и естетичните трендове и по този метод притегля доста млади консуматори, за които е доста значимо смарт телефонът им да наподобява съвременно.

Новите два дизайна на HUAWEI P30 Pro са въодушевени от природата и са основани посредством развой на матова полировка. С дълбокия цвят Mystic Blue, наподобяващ отражението на небето в морето, и нежния Misty Lavender, въодушевен от цвета на лавандуловия залез, Huawei отваря нови хоризонти и дава на потребителите два нови елегантни смарт телефон дизайна.

Красотата и практичността не постоянно намират пресечна точка, само че новият HUAWEI P30 Pro е съвършено комбиниране сред естетичност и полза. Частта на телефона, където е ситуирана камерата, е повърхнина с висок искра, а главната част на смарт телефона е матова, с цел да се избегнат отпечатъци при улавяне.



Новите попълнения в серията HUAWEI P30 Pro реализират съвършен образен баланс със съчетанието на лъскави и матирани повърхности.

Нови функционалности във фотографията и видеографията с P30 Pro

Нова функционалност за нощни селфита ще бъде добавена към нощния режим на телефоните от серията HUAWEI P30 Pro. Функцията употребява логаритъм за различаване на изображението, който осветява и разкрасява лицата при нощни фотоси - правейки бузите да наподобяват по-естествено и контурирайки триизмерно. В същото време балансира яркостта на фоновите светлинни източници и усъвършенства детайлите на тъмните елементи, без да преекспонира фона, и по този метод основава естествено и триизмерно нощно селфи.

Без значение дали снимате или обработвате, AI прави основаването на видео наличие още по-лесно и вълнуващо. Новата актуализирана функционалност за култивиране с изкуствен интелект HUAWEI Vlog AI дава опция за основаване на музикални клипове от смарт телефона непосредствено в галерията му единствено с един клик. След като едно видео е генерирано, то може да бъде персонализирано с обичана музика, филтри, резултати и даже спомагателни фрагменти.

Портретната функционалност с професионален боке резултат с конфигурация на блендата, разрешава на централния обект да изпъкне и основава артистичен и изразителен хубав резултат. ToF камерата, със своята прецизната дарба за разбиране на дълбочината, работи с AI логаритъм за постигане на високо равнище на подробност. Това разрешава ясно открояване на детайлите - от гънките на облеклата до контурите на лицето, с цел да може портретът да се откроява от мекия и гальовен декор.

Четворната Leica камерa на HUAWEI P30 Pro обезпечава професионална светлочувствителност и опция за приближение, които пренаписват 40 годишните правила на цифровата снимка. Устройството реализира безпрецентни фрагменти с ниска осветеност и оптималната светлочувствителност от ISO 409600, което разрешава снимането на нощни подиуми с изключителна непорочност и заостреност, а скритият му зуум обектив обезпечава професионално качество на приближаващите функционалности, без потребност от спомагателна техника. Всеки консуматор има опция да основава професионални фотоси и да се любува на фотографията, посредством която да разкрива хубостта на заобикалящия ни свят.

Новата EMUI за по-смарт всекидневие

Серията HUAWEI P30 ще е първата в света, която ще получи обновената нова версия на операционната система EMUI10. Тя ще дава на потребителите по-естествено и интелигентно потребителско извижяваване във всички сюжети, реализирано посредством революционен прогрес в разпределените технологии. EMUI10 е проектирана въз основата на проучванията на човешкото държание за да бъде оптимално лека и интуитивна за потребителя.

Дизайнът ѝ в жанр списание дава повече пространство и възприятие за лекост. В допълнение на това огромната шрифтова решетка основава по-концентриран образен фокус, с цел да отстрани комплицираната функционалност и да направи екрана по-прецизен. Това се добавя от естетическия дизайн на настройките, календара, листата с контакти и други интерфейс решения, с цел да се усъвършенства образното преживяване на потребителя.

Цветът на EMUI10 е въодушевен от италианския Моранди градиент. Топлата и нежна текстура дава на интерфейса в действителност уравновесен тип.

В мрачен режим, лека светлина защищава очите от мощни отражения. Huawei организира проби с консуматори за успеваемостта при четене, с цел да сътвори най-удобния пъстър фонов и символен контрастност като дава един в действителност ефикасен мрачен режим.

EMUI10 предлага и усъвършенствана безжична дисплейна система, която прескача границите сред Windows и Android на редовно равнище. Това прави безпроблемното съдействие сред компютър и мобилни телефони действителност, като разрешава многоекранно взаимоотношение, и " drag and drop " фукнционалност сред устройства.

Устройство, достигнало до над 10 милиона консуматори

През 2010 Huawei продава 3 милиона мобилни устройства. 8 години по-късно броят им се усилва 68 пъти. В първата половина на 2019 доставките на Huawei смарт телефони (включително и Honor) доближават 118 милиона единици с 24% растеж на годишна база. Според данни на IDC доставките на смарт телефоните на Huawei (включително и на Honor) слагат компанията на второ място в света и на първо на китайския пазар за второто тримесечие на 2019 година

Смартфоните от HUAWEI P30 серията държат световното потребителско внимание още от представянето им през март месец 2019. От серията са продадени над 10 милиона смарт телефона в първите 85 дни от представянето ѝ, което е връх за флагман устройство на Huawei. Серията HUAWEI P30 е ужасно комбиниране сред технологии и изкуство и това ѝ отреди премията на EISA за „ Смартфон на годината 2019-2020 ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР