По време на конференцията Е3 през изминалата седмица компанията Square

...
По време на конференцията Е3 през изминалата седмица компанията Square
Коментари Харесай

Marvel’s Avengers и какво да очакваме от играта

По време на конференцията Е3 през миналата седмица компанията Square Enix разкри цялостен куп елементи към играта Marvel`s Avengers, която е основана на емблематичната поредност на Marvel и ще се появи през май 2020 година

Новините към играта бяха посрещнати със смесени страсти от почитателите, като най-голямото отчаяние може би е, че нито гласовете, нито облиците на героите в играта подхождат на тези на актьорите, които познаваме от филмовата поредност.

Добрата вест обаче е, че Marvel`s Avengers ще излезе във версии за районен съд, PS4, Xbox и Гугъл Stadia, което значи, че ще можем да играем даже от смарт телефоните си.

При представянето на играта стана ясно, че ще можем да играем в Single Player формат, като ще можем да изберем всред най-популярните герои на Marvel - Железният човек, Хълк, Тор, Черната вдовица и Капитан Америка, само че по всичко проличава, че описът не е финализиран.

Играта ще разполага и с Muliplayer режим, в който ще можем да образуваме екип с до четирима души и да играем дружно с приятелите си.

От Square Enix дават обещание, че ръководството на всеки от героите ще може да бъде нагласено по отношение на личните ни желания, а сюжетът на играта ще се движи по авансово заложена история.

Не знаем дали Marvel`s Avengers ще е платена, само че съгласно мнозина е допустимо достъпът до нея да бъде основан на абонаментните проекти, които Sony, Microsoft и Гугъл готвят. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР