По време на извънредното положение рожденците могат само да отложат

...
По време на извънредното положение рожденците могат само да отложат
Коментари Харесай

1400 мъфина от талисмана на "Борусия" Дортмунд за местна болница

По време на изключителното състояние рожденците могат единствено да отсрочат празненството с сътрудници и другари, прекарвайки времето си вкъщи. Оказва се, че в сходно състояние е и талисманът на " Борусия " Дортмунд - пчеличката Ема, която навършва 15 години през днешния ден.

Тъй като не може да показа празника, тя обаче взема решение въпреки всичко да извърши проекта си и да почерпи с 1400 мъфини. Изпраща ги към локална болница, в символ на признателност към чиновниците ѝ, които са на фронтовата линия в борбата с ковид, трансформирал се в пандемия.



Талисманът на " Борусия " Дортмунд е измежду най-известните в немската Бундеслига. Пчеличката в действителност е висока над 2 метра. Присъства на съвсем всеки един мач на " Бе Фау Бе ", като даже пътува за гостувания в евротурнирите. Клубът употребява Ема и за разнообразни свои мероприятия - да вземем за пример визити на зоопарка, разпределяне на подписи и други.

Ема постоянно носи фланелка с №9. Кръстена е на " жълто-черната " легенда Лотар Емерих по прякор " Ема ", който вкарва 126 гола в 215 мача за " Борусия " Дортмунд. Има сини очи, също като него. Една от разликите сигурно е размерът на обувките. Нейните са... 60-ти номер.

bTV приканва: останете си у дома!
Последни Най-четени Лидерите от Г-7 желаят инспекция и промяна на СЗО Доброволци готвят и разнасят храна на нуждаещите се (ВИДЕО) Две тежки произшествия с петима ранени на Автомагистрала „ Марица “ единствено за ден Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР