По време на извънредното положение поради пандемията от коронавирус в

...
По време на извънредното положение поради пандемията от коронавирус в
Коментари Харесай

Критиката към властта в Сърбия по телевизията, докато имаше извънредно положение - 13 секунди

По време на изключителното състояние заради пандемията от ковид в Сърбия е имало единствено 13 секунди рецензия против президента Алексанъдр Вучич от най-популярните малките екрани. Това сочат данните от изследването на сръбските медии, които бяха оповестени от Зоран Гаврилович, съобщи БГНЕС.
13-те секунди рецензия са в действителност част от изказването на черногорския министър на опазването на здравето, които са излъчени по публичната телевизия РТС. В тези секунди той подлага на критика държанието на Вучич при набавката на респиратори.
В останалите малките екрани като Пинк, Хепи, ТВ Първа и Б92 няма нито една секунда рецензия към Александър Вучич. " В РТС при два часа и половина информация за Вучич няма нито дума рецензия ", сподели още пред " Данас " Гаврилович.
Сърбия има еднообразно по брой население с България, само че там провалите от ковид са пет пъти по-големи. Заразените са над 11 300, а умрелите са 241. В началото на пандемията Вучич приканваше сърбите да вървят на шопинг в Милано и обществено се подигравеше с тези, които носеха маски.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 29 май "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР