По време на изложението CES през 2020 година от Sony

...
По време на изложението CES през 2020 година от Sony
Коментари Харесай

Honda и Sony ще правят автомобили заедно


По време на ревюто CES през 2020 година от Sony показаха първия си електрически автомобил и изненадаха огромна част от автомобилната общност, а през миналата година софтуерната компания затвърди проектите си и сподели втори електрически автомобил. Заедно с това от Sony оповестиха и отделянето на автомобилна дивизия, която до скоро търсеше сътрудници от сектора с които да си сътрудничи.
 Honda и Sony ще вършат коли дружно - 2

Изглежда такива към този момент са открити в лицето на Honda, които ще създават, създават и продават електрически автомобили, дружно със Sony. Двете компании са се съгласили да работят над нови планове, създавайки нова компания с името…. „ New Company”. Макар изборът на име да не е от най-интересните, двата марката несъмнено дават обещание да работят над забавни електрически автомобили дружно.

По проект първият общ план би трябвало да се появи на пазара през 2025 година. „ Зеленият “ автомобил ще бъде създаден на платформа на Sony, а от Honda ще се грижат за неговата изработка в лични заводи. Очаква се той да бъде обвързван с един от двата автомобила, които от Sony показаха през миналите години.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР