По време на инцидента 19-годишният младеж карал с не повече

...
По време на инцидента 19-годишният младеж карал с не повече
Коментари Харесай

Емилия И Жорж Башур С Разтърсваща Изповед За Трагедията, Която Разкъса Живота Им

По време на случая 19-годишният юноша карал с не повече от 110-120 км/ч, когато внезапно навлизат от изсъхнал път в влажен сектор. Феди губи надзор над автомобила поради аквапланинг. След удар в мантинелата колата стартира да се върти във въздуха. Феди и Жорж, които са били на предните седалки били с колани, а Емилия, която пътувала на задната седалка - без. Когато се свестила, тя била сама в автомобила.

Още до момента в който е на носилка, Башур схваща за тежкото положение на сина си и първо не може да повярва. Но по думите му лекарите са създали повече от вероятното, с цел да го спасят.

" За пръв път се усещах безусловно безпомощен да направя нещо и то за най-любимото си създание. Още не съм осъзнал какво се случи и отхвърлям да приема. Знам, че е на по-добро място. Това е божията воля, само че сърцето ми и душата ми отхвърлят да го одобряват ", споделя предприемачът.

Според двойката единственото, което им оказва помощ да се оправят, е това, че са останали дружно. Те допълват, че нещастието е била доста по-силна от тях, само че все пак съумяват да бъдат щастливи и в този момент. За Емилия медиите също са съдействали доста за увеличаване на болката им. Тя попитала Жорж дали ще останат дружно, което го шокирало.

" И осъзнах, че не знам дали ще мога да бъда същия човек. Стегнах се поради любовта, поради щерка ми, поради фамилията ми ", споделя предприемачът - " Променя се душата ми, резервирам болката за себе си. Това е нож в сърцето ми. Осъзнавам, че съм задължен да бъда този човек, който бях, тъй като имам прелестна щерка, която заслужава да има всичко, което има Феди. "

Башур разсея и спекулациите към връзките с някогашната му брачна половинка, която е майка на децата му. С Катя били в прелестни връзки, а тя се грижела чудесно за децата им.

Той описа, че е имал специфичен диалог с Феди за връзките си с Емилия, а синът му го уверил, че напълно поддържа връзката им и той чудесно знаел, че Емилия не е повода за раздялата на родителите му. Двойката била възнамерявала женитба на 23 септември. Заради нещастието обаче те трансформират проектите се и вземат решение да сключат брак след рождения ден на Жорж.

" Сватба нямаше ", споделя двойката.

Жорж разкрива, че той е упорствал да сключат брак.

" Имах голяма потребност от нещо положително в моя живот ", разкрива Башур и добавя " Ако ще се отдам на нещо в този живот, това ще е любовта. И тя в никакъв случай няма да свърши. "

Емилия и Жорж се ожениха през юли 2018 година В началото на година поп фолк певицата разкри, че е влюбена, а през февруари сподели годежен пръстен.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР