По време на интервю с руския вицепремиер по въпросите на

...
По време на интервю с руския вицепремиер по въпросите на
Коментари Харесай

Случайно или не, Русия разкри нов проект за нов военен самолет

По време на изявление с съветския вицепремиер по въпросите на отбранително-промишления комплекс Юрий Борисов пред публицисти от изданието РБК, в обектива на оператора модел на нов едномоторен изтребител. За създаването на подобен военен аероплан още при започване на декември описа незадълбочено шефът на " Ростех " Сергей Чемезов.
Според замисъла на съветските конструктори, новата машина би трябвало да включва опция и за безпилотно ръководство.
 Турция тренира в Сирия по какъв начин да преодолява съветската ракетна защита (ВИДЕО) Турция тренира в Сирия по какъв начин да преодолява съветската ракетна защита (ВИДЕО)
Анкара оповестява, че по време на боевете за възмездие на починалите 36 турски бойци на 27 февруари в провинция Идлиб са употребявани мехлем...
Чемезов отбелязал, че за създаването на самолета корпорацията не е получавала поръчка от отбранителното ведомство. В " Ростех " обаче са уверени в основаването на машината, чийто план може да бъде осъществен и благодарение на задгранични сътрудници с далечни проекти за износ на изтребителя.
За проектите да бъде създаден едномоторен изтребител пето потомство още преди три години изрече мнение министърът на индустрията Денис Мантуров. Според ръководителя на Обединената авиостроителна корпорация (ОАК) Юрий Слюсар, в плана ще вземат участие и корпорациите " Сухой " и " МиГ ".
Според изпълнителния шеф на „ ОДК-Климов ” Александър Ватагин, съветският военно-промишлен комплекс може да възобнови програмата за произвеждане на леки реактивни изтребители, мотор за които може да бъде основан на основата на наличния двуконтурен РД-33 с двигателна сила 5000 кг и на форсаж 8300 кг. От това следва, че оптималната маса на самолета няма да надвишава 10 тона.
Руските Военновъздушни сили се отхвърлиха от основаването на подобен военен аероплан през 90-те години на предишния век, тогава на въоръжение се намираха Су-17, Су-22, МиГ-23 и МиГ-27 в разнообразни модификации.
 Съединени американски щати са изгубили два безпилотни самолета над Ирак и Турция Съединени американски щати са изгубили два безпилотни самолета над Ирак и Турция
Американските Военновъздушни сили са изгубили неотдавна два безпилотни летателни апарата в Ирак и Турция при два обособени случая, оповестиха американски...
Заглавна фотография - списък
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР