По време на гостуването си в шоуто на Елън ДеДженерис

...
По време на гостуването си в шоуто на Елън ДеДженерис
Коментари Харесай

Хавиер Бардем работил като стриптизьор... пред майка си

По време на гостуването си в шоуто на Елън ДеДженерис в сряда, 9 март, Хавиер Бардем описа за смущаваща част от предишното му, когато си изкарвал прехраната с разсъбличане пред аудитория, в която били майка му и сестра му, предава E!News.

По думите на Хавиер, който по това време е бил на 20 години, той е получил опция за работа, откакто извършил спонтанен номер за брачната половинка на собствен другар, до момента в който те са чествали в локална дискотека.

" Изпълних още веднъж съчетанието си на дансинга на дискотеката, а притежателят на дискотеката сподели: " Ще го правиш ли всеки петък? ". И аз споделих: " Да, несъмнено! Защото бях пийнал ", споделя Хавиер. " И ме наеха! Трябваше да изнеса зрелище идващия петък и бях толкоз обезпокоен, че се обадих на майка ми и на сестра ми да ме съпроводят на стриптийз номера ми. "

По време на шоуто, Хавиер споделя, че е имало единствено няколко души, които са участвали, с цел да видят по какъв начин танцува под ритмите на класиката " You Can Leave Your Hat On " на Джо Кокър в смокинг, който се раздира с едно придвижване. " Нямаше никой, мисля, че бяха към трима души, и ми беше доста неловко, само че се оправих ", сподели той. " Все отново съм реализатор и дадох думата си, тъй че бях стриптизьор за един ден ".

Когато Елън ДеДженерис го попита дали има интерес да се включи в идващия филм от поредицата " Професия: Стриптийзьор ", артистът бързо отхвърли предлагането. " Да, помолиха ме да изиграя ролята, в която старецът влиза и се пробва да направи нещо, а те го стопират ", пошегува се той. " Не, тези момчета знаят какво вършат. ", приключи описа си Бардем.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР