По време на голямата презентация Galaxy Unpacked 2018 в Ню

...
По време на голямата презентация Galaxy Unpacked 2018 в Ню
Коментари Харесай

Новият стилус S Pen учудва със своите възможности

По време на огромната презентация Galaxy Unpacked 2018 в Ню Йорк Samsung публично показа своя нов стилус S Pen. Устройството в действителност е съществено актуализирано.

Новото цифрово перо S Pen поддържа Bluetooth Low-Energy (BLE) стандарта. Обновеният стилус към този момент може освен да рисува, отбелязва и взаимодейства с екрана. Стилусът може отдалечено да ръководи смарт телефона.



Така да вземем за пример, благодарение на новия стилус е допустимо от разстояние да се вършат групови фотоси. Може даже да се прелистват слайдовете на презентацията. По време на Galaxy Unpacked 2018 събитието, за превключването на слайдовете бе употребен точно S Pen. Има редица други функционалности – идващ кадър или трак, стоп, възпроизвеждане и така нататък

Това не е всичко. Samsung съобщи, че напълно скоро ще даде на разработчиците и програмистите нов SDK, благодарение на който стилусът S Pen ще може да се употребява и във външните приложения.

S Pen се зарежда, до момента в който се намира в корпуса на Samsung Galaxy Note 9. Бързото зареждане с дълготрайност 40 секунди обезпечава работа за 30 минути. Обновеният стилус е доста ергономичен и комфортен в ръката. С негова помощ ръководството е интуитивно разбираемо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР