“По време на ГЕРБ раждаемостта е много ниска. ГЕРБ спира

...
“По време на ГЕРБ раждаемостта е много ниска. ГЕРБ спира
Коментари Харесай

Кирил Петков: ГЕРБ и ДПС са неформална коалиция, която ще управлява и след изборите


“По време на ГЕРБ раждаемостта е доста ниска. ГЕРБ стопира да ръководи и тя скача, тъй като има безвъзмездни детски градини, тъй като приходите и заплатите се покачиха”.

Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

“Втора истина, време е Борисов да каже, че си приказва с Пеевски. Няма гласоподаване, на което да не са дружно. В техния случай те са неофициална коалиция, която ще ръководи и след изборите”, акцентира Кирил Петков.

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов отговори на думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който съобщи, че не е взел участие в процеса по промени в Конституцията, а е имал доверие на Христо Иванов.

“Няма по какъв начин да кажеш, че не знаеш какво е писано в Конституцията. Ти казваш на депутатите си натиснете бутона. Време е да си поемете отговорността”. И добави, че позицията на обединението е ясна. “Предложихме постоянното държавно управление да продължи да заседава, след съвещания с ГЕРБ и Движение за права и свободи се стигна до този модел. Лошото е, че отидохме на избори без да подобрим законите”, счита Иванов. Той насочи молба към останалите политически сили да се спре със спекулациите кой е отправил предложенията за промени в Конституцията.

Той бе сбит дали ще седнат на договаряния с ГЕРБ още веднъж след изборите. “Ще се съберем в обединението и ще решим. На база на съглашението, което предложихме, ще търсим диалози, въпросът е жителите да ни гласоподават доверие”, добави Христо Иванов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР