По време на фестивала Комик Кон в Сан Диего беше

...
По време на фестивала Комик Кон в Сан Диего беше
Коментари Харесай

Най-скъпият сериал в историята стартира през септември

По време на фестивала " Комик Кон " в Сан Диего беше показан и сериалът " Пръстените на властта ", основан по " Властелинът на пръстените ".

Историята се концентрира върху Втората ера на Толкиновата Средна земя, когато кралствата се образуват и падат, а злите сили настъпват и заплашват да покрият света с мрак.

" Пръстените на властта " ще отведe феновете до фантастични места като елфическите царства Линдон и Ерегион, царството на джуджетата Хазад-дум, Южните земи, Най-северните пустоши, Разрушаващите морета и островното кралство Нуменор, с присъединяване на доста герои като висшия крал Гил-галад, Елронд и Галадриел, в чийто облик влиза Морфид Кларк.

„ Имахме същински шанс. През цялото време работихме с доста специалисти по историята на Толкин, тъй че непрекъснато имаше полемики. Подходихме с огромно почитание и лоялност към работата си. Също по този начин имахме опция да развием героите си. Галадриел, да вземем за пример, има несъответствия с историята си от кино лентата, тъй че беше много забавно да се двоумя сред тях и да си мисля: „ Защо тогава го е написал по този метод? Какво си е мислел, когато е решил да тръгне в тази посока? ", показа актрисата Морфид Кларк, която влиза в ролята на Галадриел.

Филмът ще дебютира на 2 септември, като нови епизоди ще излизат всяка седмица. Твърди се, че това е най-скъпият сериал в историята с бюджет от 465 млн. $.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР