По време на фестивала Comic Con вчера изпълнителят Абел Тесфайе,

...
По време на фестивала Comic Con вчера изпълнителят Абел Тесфайе,
Коментари Харесай

The Weeknd и Marvel издават комикс

По време на фестивала Comic Con през вчерашния ден изпълнителят Абел Тесфайе, по-известен като The Weekend, показа новия си комикс " Starboy ", който е артикул на партньорството му с Marvel Comics.

The Weeknd загатваше на няколко пъти през последните месеци за колаборация с Marvel, само че не беше ясно в какво тъкмо ще се показва тя.

По време на събитието в Ню Йорк артистът раздаде подписи на своите почитатели и показа корицата на първия брой на " Starboy ", само че не показа повече информация по отношение на историята зад героя в комикса. Няма и тъкмо избрана дата за излизането на пилотното издание, само че се чака да бъде през началото на 2018 година

The Weeknd and Marvel presents: STARBOY... comic book coming soon. I’ll be signing autographs in the Marvel Booth @ 2:30 #NYCC pic.twitter.com/gzblm3COOL
— The Weeknd (@theweeknd) October 7, 2017

" Starboy " е името и на последния албум на изпълнителя, както и на водещия шлагер в него. Малко след излизането на албума през 2016 година TheWeeknd показа, че " Starboy " е различна форма на егото му и още тогава загатна, че обмисля да сътвори комикс с нейно присъединяване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР