По време на европейската премиера на Huawei nova 9, компанията

...
По време на европейската премиера на Huawei nova 9, компанията
Коментари Харесай

Безжични слушалки Huawei Lipstick

По време на европейската премиера на Huawei nova 9, компанията показа и един много забавен артикул. Става дума за безжичните слушалки Huawei Lipstick, които оферират неповторима визия на кутията за зареждане. На процедура тя e съвсем идентична с опаковката на червило, а слушалките са в червен цвят. По този метод те се трансформират в моден фешън аксесоар.

Самите слушалки се отличават с компактна визия и са леки, като всяка от тях тежи по 4.1 гр. Има и тон с висока резолюция и дизайн за оптимално пасване в ушната мида от вид Open-Fit, без силиконов накрайник. В основата им са 14.3 мм динамични представители и е налична технология за шумопотискане, в това число адаптивна функционалност.

Дизайн

Както към този момент стана дума, налична е кутия с неповторим дизайн, наподобяващ опаковка за червило, направен от висококачествена неръждаема стомана с гланцово покритие. FreeBuds Lipstick са с дизайн основан от първия естетически проучвателен център на компанията в Париж. Резултатът е премиум артикул с елегантна визия.

В процеса на направа на кутията е употребена температура до 1300 градуса по Целзий, като се реализира резултат срещу разяждане посредством Physical Vapor Deposition (PVD). Тя се затваря с магнитен механизъм, който е много ефикасен.

Самите слушалки са леки, в ослепителен червен цвят и с полирана повърхнина. Стеблата са издължени, а защото те са с open-fit дизайн, липсват силиконови накрайници, които влизат в ушния канал, като остават в мидата. По този метод се реализира по-голямо улеснение при дълготрайно носене за сметка на по-голяма пасивна изолираност на звука.

Кутийката за зареждане е с тегло 84.5 гр. и компактни размери. Зареждането става посредством USB Type-C порт.

Бързо свързване

За да свържете слушалките с телефона си отворете кутията и/или натиснете и задръжте страничния бутон, според от устройството. След това те се появяват в листата с Bluetooth устройства и просто кликнете върху тях. При следващо отваряне на кейса, те автоматизирано се свързват към телефона. Сред знаците на смарт телефона си ще видите и подобен за равнището на заряда на батериите, както на слушалките, по този начин и на кутията за устройствата с последните версии на EMUI.

Налично е и настрана приложение за Android и iOS (с разнообразни възможности) – Huawei AI Life, през което можете да следите равнището на заряда, да активирате шумопотискането, да обновявате софтуера и да променяте функционалността при потребление на ръководството посредством допиране на слушалките. Най-новата версия на приложението за Android можете да изтеглите от магазина AppGallery.

Качество на звука

FreeBuds Lipstick разчитат на Liquid Crystal Polymer (LCP) композитна мембрана, която поддържа честотен диапазон до 40kHz. По този метод те пресъздават първокачествен тон в другите честоти, в това число и ниските тонове. Налични са 14.3-милиметрови представители в композиция с обособена звукова камера. Можете да се насладите на обичаните си филми, музика от разнообразни видове и гейминг. Това включва всичко от типичен, рок, поп и хип хоп части и така нататък

Слушалките се показват обичайно и при диалози, а от отсрещната страна не оповестяват за проблеми, с изключение при съществуването на вятър или доста мощни странични звуци. Моделът употребява Bluetooth 5.2 за свързване, което е причина за постоянна връзка, а и обсегът е на равнище. Ако употребявате съвместимо устройство на Huawei се реализира и по-ниска инертност.

Функционалност и батерия

Една от потребните функционалности на слушалките е тази за интензивно шумопотискане, която се задейства посредством допиране и задържане на стеблото. С нея се лимитира страничния звук, което разрешава да се насладите на музиката или да разчитате на по-чист и явен диалог. Тъй като е употребен отворен дизайн, не се реализира оптимален резултат на уединяване, само че все пак равнищата са положителни.

Използвана е технологията Adaptive Ear Matching (AEM). С нея автоматизирано се разпознава формата на ушния канал на потребителя и позицията на носене на слушалките. На база на това се ползват оптималните настройки на еквалайзера и шумопотискането.

Сред вероятните функционалности за сензорно ръководство са приемане, преустановяване и отменяне на позвънявания, стартиране на гласовия помощник, контролиране силата на звука, превключване на режима за шумопотискане и други Това става посредством двойно допиране, плъзгане или задържане. Програмирането на тези варианти става в приложението AI Life, което е налично за Android и iOS (с разлика в някои опции).

Полезна функционалност е опцията за едновременното свързване на две устройства по едно и също време. Така да вземем за пример в случай че на едното гледате филм, а на другото получите входящо позвъняване, плейбекът паузира до момента в който приключите диалога и по-късно се възобновява. Могат да се свързват устройства като смарт телефон, таблет, PC, смарт часовник или смарт екран, както и всяко друго съвместимо смарт устройство, работещо под Android, iOS или Windows.

При събаряне даже на едната слушалка, плейбекът се стопира, а като поставите още веднъж се възобновява. Това е допустимо с помощта на спомагателен датчик, който регистрира дали слушалките са в ухото.

FreeBuds Lipstick се зареждат през кутията, в която е вградена батерия, а тя от своя страна се зарежда с кабел през USB Type-C порт. При включен режим на шумопотискане слушалките могат независимо да възпроизвеждат музика в продължение на 2.5 часа или 14 часа с батерията в кутията. При изключено шумопотискане слушалките оферират 4 часа непрестанно възпроизвеждане на музика. Заедно с кутийката за зареждане, те са в положение да обезпечат до 22 часа възпроизвеждане на музика.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР