По време на ежегодната си и първа за сезона среща,

...
По време на ежегодната си и първа за сезона среща,
Коментари Харесай

Как изглеждат суперколи за $105 милиона на едно място

По време на годишната си и първа за сезона среща, британският клуб Supercar Driver съумя да събере на едно място, а и в една фотография, феноменални суперспортни коли.

Тяхната обща цена се пресмята на повече от $105 милиона - към 170 000 000 лв.! Без, несъмнено да се включва самолетът, който също е част от събитието.

По време на провелата преди седмица Secret Supercar Meet 2018, на пистата Bruntingthorpe Proving Ground, събралите се фенове на суперспортните коли са имали опция, макар неприятното време, да се насладят на повече от 300 екзотични возила.

 Снимка 349386
Източник:

Освен да споделят пристрастеността си по колите в сродна компания, те са съумели да съберат и повече от 22 000 британски лири за щедрост (Bluebell Wood Children " s Hospice).

От клуб Supercar Driver разясняват, че даже единствено на първия ред на обичайна обща фотография на събитието има коли на обща стойност от над 20 000 000 британски лири, включително Koenigsegg Agera, Ferrari F50, Ferrari Enzo, Bugatti Veyron, Pagani Zonda F и Aston Martin One-77.

Вторият ред е бил отдаден на британското автомобилостроене, като тук акцентите попадат върху E-Type, TVR Speed 12, Jaguar XJ220, Noble M600 и други страхотни машини.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР