По време на двубоя Ботев 57 – Локомотив (София) от

...
По време на двубоя Ботев 57 – Локомотив (София) от
Коментари Харесай

Докога ще продължава тази агресия? Изхвърлиха от футбола юноши, които са удряли съдията

По време на дуела Ботев 57 – Локомотив (София) от столичното състезание за юноши младша е имало удари против съдията от страна на футболисти на тима хазаин Ботев 57.
Мачът на 57-мо учебно заведение в столицата приключи при резултат 3:2 за Локомотив. В добавеното време реферът Емил Косев отсъжда дузпа за гостите, което очевидно провокира гнева на домакините.

След края на дуела навлиза аудитория на терена, която желае пояснение от съдията. Настъпва меле, в което се включват и играчи на домакините, които удрят рефера. Побойниците са изхвърлени от футбола за една година.

Ето решенията на дисциплинарната комисия на зоналния съвет на БФС:

" След чуване на спомагателните отчети на съображение член 34, ал.1, т.2 и по отношение на член 42, ал 4. ДК санкционира треньора на Ботев 57 Димитър Стоилов с отнемане от право да извършва функционалности от името на тима за 2 срещи и санкция в рамер на 125 лв..

На съображение член 25 санкционира състезателите на Ботев 57 Евтим Лалов и Стефан Колев със прекъсване на спортните права за 1 година с оглед обстоятелството, че са нанесли удари на съдията.

На съображение член 22, писмен знак " К " санкционира със прекъсване на спортните права за период от 2 срещи състезателите на Ботев 57 Огнян Янков, Денислав Йорданов, Трайчо Кочев и Габриел Иванов. На състезателя Трайчо Кочев в хода на срещата му е показан червен картон, по тази причина наказването да се смята за 3 срещи.

С оглед нахлуване на аудитория на терена, наказава тима на Ботев 57 с отнемане от домакинстов за 6 срещи и санкция в размер на 625 лв..”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР