По време на дебата ще разкажем на всички хора за

...
По време на дебата ще разкажем на всички хора за
Коментари Харесай

Премиерът пред парламента търси 121 независими депутати  

По време на дебата ще разкажем на всички хора за нещата, които сме създали и нещата, които би трябвало да се създадат в идващите няколко месеца, с цел да може България да не изпусне това историческо време. "Най-важното сега е България да има 121 самостоятелни депутати ". Това съобщи министър председателят Кирил Петков на митинга пред Народното събрание в поддръжка на кабинета.

"Има толкоз доста хора, които желаят да има България без задкулисие. Утре ще има задоволително полиция на митинга. Г-н Рашков подсигурява за това. Промяната зависи от всички нас. Непрекъснато приказваме с разнообразни депутати. Тук е въпросът на боязън и отговорност. Надявам се доста хора да създадат тази стъпка, която наподобява страшна, само че е виновна ". Това съобщи пред "Нова телевизия " министър председателят Кирил Петков на митинга пред Народното събрание.

По време на демонстрацията Петков се объртна и към народа със следните думи:

"Независимо какво ще стане с вота на съмнение, без значение какво ще стане в седмицата, в която ние имаме първи мандат - истината е, че вие сте гарантът, че нашата обичана татковина няма да отиде в неизясненост. Всички ние сме поръчител, че ще може да изведем България ", сподели той.

Министър-председателят разяснява и случая "Капитан Андреево ".

"Това, което се случи на границата, е невиждано. Мисля, че през последните 30 години на "Капитан Андреево " не е имало същински надзор. Буквално стотици милиони минават оттова. Тези хора, които са построили целия си бизнес на незаконен импорт оттова сега се чудят какво да вършат.

Сигурен съм, че всеки един от тях би вложил доста средства, с цел да види, че това държавно управление ще падне. Фирмата "Евролаб " от самото начало си е оперирала по един доста чудноват метод, без да има действителни права. Всички, които са близо към границата, като ги попиташ кой е там индивидът, който ги ръководи, и споделят Ами ", сподели той.

По време на митинга приказва и спортният министър в оставка Радостин Василев.

"Никога не съм бил политик, най-вероятно повече няма и да бъда. Никога не съм вярвал, че ще се случи това, което се случи в последните дни. Не можах да слага своите правдивост и полезност над разбиранията на мафията.

Аз избрах да остана на страната на моя народ ", сподели Василев пред протестиращите и съобщи: "Никой не може да ни купи. Аз съм влезнал в политиката, с цел да трансформирам един модел ".

"Не мога да вървя по улиците и да неистина хората, че някой прави промени, в случай че не ги прави. Аз не мога да подлъгвам хората, че в Има Такъв Народ няма задкулисие. Затова избрах да си потегли. Аз не съм се продал, аз напуснах афектиран и стоя зад моя народ, който би трябвало да реализира дефинитивна победа против мафията ", сподели още той.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР