По време на дългоочаквания дебат между действащия президент Джо Байдън

...
По време на дългоочаквания дебат между действащия президент Джо Байдън
Коментари Харесай

Цените на меме криптовалутите спадат след дебата между Тръмп и Байдън

По време на дълго чакания спор сред настоящия президент Джо Байдън и някогашния президент Доналд Тръмп пазарът на меме монети, свързани с претендентите, означи забележителен спад.

Мемекойните, тематично свързани с кандидатите за президентския пост, привлякоха вниманието, като в този момент пазарната им стойност възлиза на $1.154 милиарда, което е спад от 5.6% по отношение на предходния ден съгласно данни на Coingecko .

След дебата основните меме токени в категорията означиха внезапни спадове: Свързаната с Тръмп MAGA спадна с 11.5% през последните 24 часа, MAGA Hat – с 19%, BODEN на Solana – с 26%, TREMP – с 9.2%, а основания на Етериум STRUMP – с 14.7%. Тези придвижвания акцентират волатилността, повлияна от дебата.

Макс Джоунс от Memepad означи тези монети като измерители на известността на претендентите на фона на засилващата се динамичност на изборния сезон.

Анализаторите на Bitfinex преглеждат Тръмп като удобен избор за крипто общността, базирайки се на поддръжката на фигури като близнаците Уинкълвос, които подариха $2 милиона в BTC, въпреки и част от дарението да бе върнато. Те чакат, че президентството на Тръмп може да усъвършенства крипто регулациите спрямо актуалната администрация.

Дебатът на CNN означи първия директен конфликт сред Байдън и Тръмп от 2020 година насам, като притегли забележителен интерес в разнообразни браншове.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР