По време на българското председателство на Съвета на ЕС съм

...
По време на българското председателство на Съвета на ЕС съм
Коментари Харесай

Сидеров: ЕС ще види колко отговорни са българските Патриоти

По време на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз съм сигурен, че на цяла Европа ще стане ясно, че Патриотите в България не са безотговорни или такива, които търсят спорове и кавги, а хора, които могат да работят за положителното на страната си и могат да оказват напън България да взима по-суверенни решения.

Това сподели ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров в декларация от името на групата на " Обединените патриоти ", която той прочете от трибуната при започване на парламентарната сесия през днешния ден.

„ За първи път от 30 години преход патриотични и националистически партии са в изпълнителната власт и потвърждават, че са виновни политици “, съобщи Сидеров. Според него първите три месеца от ръководството са убедили и ГЕРБ, и обществото, че групата на Обединените патриоти (Атака, Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ) е правилен, предан и виновен политически сътрудник. Според Сидеров през това време са се случили положителни неща за България, " може би не доста огромни, само че задоволителни, с цел да видят хората, че страната може да бъде виновна ". Той благодари на ГЕРБ, че се отнасят отговорно към всички техни оферти.

„ Като заслуга на парламентарната група мога да кажа законодателните ограничения, които ще предложим, засягащи вероизповеданията и обществената система “, уточни Волен Сидеров и добави, че тези ограничения би трябвало да се ползват деликатно и без да провокират спорове.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР