Рапърът аматьор и съпругът й се признаха за виновни, след като се опитаха да изперат откраднат биткойн на стойност милиарди

...
По време на ареста им през 2022 г. скривалището от
Коментари Харесай

По време на ареста им през 2022 г. скривалището от 120 000 биткойна беше на стойност 4,5 милиарда долара (3,5 милиарда паунда).

< p>Министерството на правосъдието на САЩ успя да възстанови $3,6 милиарда (£2,8 милиарда) от това, което беше най-голямото финансово изземване в историята му.

Докато двойката беше обвинена само в пране на тази криптовалута, а не открадвайки го, Лихтенщайн вече призна, че той е бил човекът, който е хакнал борсата Bitfinex през 2016 г.

След това 35-годишният мъж включи жена си в сложна схема, включваща заравяне на златни монети и изгаряне на документи в контейнер в Казахстан.

Прокурорите обвиниха двамата в създаване на фалшиви самоличности, за да създадат акаунти за онлайн търговия, за да могат да изперат биткойн.

Търговията с крипто трябва да се третира като вид хазарт, казват влиятелни депутати

Детективите откриха папки в компютъра на Лихтенщайн, наречени „personas" - и найлонова торбичка с етикет „телефони за записване“ също беше открита под техните легло.

Те също използваха своите неправомерно спечелени печалби, за да купят незаменими токени и карти за подаръци на Walmart.

Хедър Морган наричаше себе си „Razzlekhan“ в своите рап видеоклипове и твърдеше, че е „Крокодилът на Уолстрийт“.

В миналото тя също е работила като публичен говорител и е провела събитие в Ню Йорк, наречено „Как да създадете социален инженеринг във всичко“.

Нейните съвети за проваляне на събитие включваха носенето на черни тениски, за да изглеждат като сигурност, и носенето на възможно най-много слоеве, така че тоалетите да могат да се сменят за кратко време.

Съпругът и съпругата бяха сключили споразумение за признаване на вината в края на миналия месец и датата за произнасянето на присъдата им не е определена.

По време на ареста им служители казаха, че могат да получат до 20 години зад решетките, ако бъдат осъдени.< /p>

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР