По време на 70-годишното си управление кралицата е работила с

...
По време на 70-годишното си управление кралицата е работила с
Коментари Харесай

Яростният въпрос на Борис Джонсън след неудобно изказване на кралицата

По време на 70-годишното си ръководство кралицата е работила с общо 15 министър-председатели. Феновете на The Crown ще знаят, че тя е привикнала с връзките монарх-министър с първия си сътрудник в държавното управление Уинстън Чърчил.

Тя продължи да основава партньорства с повече от дузина други, в това число Маргарет Тачър, Джон Мейджър през 90-те, Тони Блеър и нейния финален министър председател Лиз Тръс, който тя назначи единствено дни преди да почине в Балморал.

От юли 2019 година до подаване на оставка на 6 септември 2022 година Борис Джонсън беше министър-председател на страната. Като подобен той трябваше самичък да откри връзка с кралицата.

И имаше един жизненоважен урок, който Борис трябваше бързо да научи; времето, прекарано в домашното преди визита с кралицата, беше жизненоважно.

В книгата си Хардман декларира: „ По времето, когато неговото държавно управление беше въвлечено в лобистки скандал, включващ здравна компания, Джонсън излезе като стихия на визита при кралицата, настоявайки: „ З...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР