По време на 55-ото заседание на Съвета на ООН по

...
По време на 55-ото заседание на Съвета на ООН по
Коментари Харесай

Китайският постоянен представител в ООН: Изкуственият интелект трябва да играе роля в защита на правата на човека

По време на 55-ото съвещание на Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида китайският непрекъснат представител в Организация на обединените нации Чън Сю произнесе тирада по въпроса за изкуствения разсъдък. В нея той уточни, че изкуственият разсъдък е нова сфера в развиването на човечеството.

„ Трябва да се придържаме към духа на общите съвещания, общото създаване и да се насърчи ръководството на развиването на изкуствения разсъдък. Децата са бъдещето и вярата на човечеството. Те са главната група хора, които употребяват и се възползват от технологиите за изкуствен интелект. Изкуственият разсъдък би трябвало да служи на тях “, съобщи китайският представител. В речта на Чън Сю се прикани и за поощряване на ролята на изкуствения разсъдък в отбрана на правата на децата.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28803Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед17385Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед11016Д-р Румен Петков: Китайско-африканските връзки като сполучлив образец: Търговия, бизнес, рационализация и развитиеАлтернативен Поглед7706Симеон Миланов: Ролята на Китай в модернизацията, омиротворяването и стабилизацията на Близкия изтокАлтернативен Поглед23205Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед163751Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127612Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94961Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90509Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед74358Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев41153Цола Драгойчева - Маке
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР