По време на 131 заседание на парламента на Република Северна

...
По време на 131 заседание на парламента на Република Северна
Коментари Харесай

Заради отхвърлен закон: Разгневен депутат вилнее и троши из македонския парламент

По време на 131 съвещание на Народното събрание на Република Северна Македония се стигна до словесни нападки и чупене на предмети, мятане на хартиени листи .

Възмутен от обстоятелството, че Народното събрание отхвърли импортираните от " Левица " промени на Правилника за активността, депутатът Борис Крмов се разгневи на трибуната и с искане да се прекъсне съвещанието счупи монитора на бюрото, на което седеше заместник-председателят Горан Мисовски, който в този миг водеше съвещанието.

" Според член 152 нашите промени даже не са импортирани, на какво съображение са отхвърлени , те даже нямат архивен номер, би трябвало да прекратите съвещанието, би трябвало да има ред в това Народно заседание. Спрете сесията, това на нищо не наподобява, каквото желаете си вършиме " сподели Крмов.



Крмов стартира да хвърля листи с хартия, чаши, след това стартира да чупи монитора на компютъра на Горан Мисовски.

" Има ли тук някакви народни представители или си вършиме каквото си пожелаете, упорствам да прекратите съвещанието ", добави Крмов.

Димитър Апасиев, водачът на партия " Левица " се причисли към Крмов на трибуната и стартира да замерят Мисовски с листовете , на които имаше над 2000 оферти за ремонти импортирани от партията.

Наложи се Мисовски да даде половинчасова отмора, с цел да се успокои напрежението.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР