По-внимателното вглеждане в зодиакалната ви личност може да определи дали

...
По-внимателното вглеждане в зодиакалната ви личност може да определи дали
Коментари Харесай

Vogue класира най-честните зодии: от най-добрите до най-лошите


По-внимателното вглеждане в зодиакалната ви персона може да дефинира дали можете да пазите загадка, или има възможност инцидентно да изтриете пред света детайлностите за изненадващото празненство на шефа ви. Ето това са най-честните зодиакални знаци, подредени от най-хубавите до най-лошите, съгласно ранглиста на VOGUE.

Овен

Този огнен знак няма проблеми да хвърли светлина върху истината - почтено и искрено. Ако търсите някой, който да ви каже, че обичаният ви чифт колежански дънки към момента прави краката ви невероятни, може би желаете да преосмислите дали сте в положение да се справите с истината.

Телец

Този земен знак се корени в стабилността, даже в случай че това значи да заобиколи истината, с цел да избегне спора. Телецът е първият, който се извинява в борба, даже в случай че скрито се сърди от обстоятелството, че не сте разбрали по-рано тяхното бунтовническо безмълвие.

Близнаци

Близнаците имат прословутата известност на двулични персони. Въпреки че имат най-хубави планове, те откриват, че сърцето им се дърпа в противоположни направления, тъй че пробвайте се да не го приемате прекомерно персонално, в случай че изоставен празненството ви по-рано, тъй като има нещо друго, което е по-интересно за тях.

Рак

Интензивен и буен, този зодиакален знак може да наподобява леден пред света, само че когато се приближите до тях, щитът им ще стартира да се разпада. Но до момента в който стигнете до такава степен, може да е комфортно да оставите работната група на ФБР на бързо набиране, с цел да декриптирате техните едносрични текстове.

Лъв

Този огнен знак не се опасява от нищо – даже да не бъде заловен в магазина за хранителни артикули секунди след качването на селфи от концерт. Попитайте и ще получите отговор, само че в случай че в никакъв случай не го поискате, те няма да имат проблеми да ви оставят в незнание.

Дева

Девите не обичат да усложняват живота си с комплицирани полуистини или неистини. Техните мозъци, насочени към детайлите, нямат проблеми с калибрирането на света към тях и нямат нищо срещу да ви кажат суровата истина тъкмо в този момент, в случай че това ще ви спести проблеми в дълготраен проект.

Везни

Въпреки че са символизирани от салдото, Везните елементарно се въздействат от другите, което значи, че везните им могат да се наклонят в интерес на който и да са влюбени тази седмица.

Скорпион

Този воден знак може да усети лъжите от една миля разстояние, което значи, че няма никакви терзания да ви каже това, което се страхувате да признаете пред себе си.

Стрелец

Човек живее единствено един път и свободолюбивият Стрелец няма време да живее в красива приказка. Те ще ви кажат тъкмо по какъв начин стоят нещата и ще отлетят към Бали, вместо да ви държат за ръка, откакто са ви взривили с мъчителните истини, които преди малко са ви споделили.

Козирог

Като земен знак, практичният мозък на Козирога е организиран да вижда нещата в черно и бяло. Въпреки това, те не се привързват елементарно и може да отхвърлят проблемите на живота ви с лекост, в случай че не ви считат за близки.

Водолей

Като един от най-интелектуалните знаци в зодиакалната сфера, Водолеят вижда света към себе си с огромна изясненост. Понякога обаче те могат да пропуснат да вземат поради вашите страсти и въодушевление и да ви заявят, че да се съберете още веднъж с някогашния си постоянно е била ужасна концепция.

Риби

Дали Рибите просто излъгаха или и те се убедиха в тази приказка, в която се въртят? Причудливи и богати на въображение, причисляваме Рибите към мечтателите. На доктрина те постоянно ви пазят, само че в действителния живот може да не са съумели да се появят на погребението на вашата котка, тъй като са не запомнили да си викнат такси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР