По-влюбени от всякога са Ивайло Цветков - Нойзи и Мария

...
По-влюбени от всякога са Ивайло Цветков - Нойзи и Мария
Коментари Харесай

Мария Игнатова и Нойзи почерпиха по хубав повод

По-влюбени от всеки път са Ивайло Цветков - Нойзи и Мария Игнатова. Двамата не престанаха да се държат за ръцете, да се прегръщат и целуват по време на представянето на книгата на Нойзи " Диалози " в сряда вечерта.

По-късно популярният публицист разгласи, че точно Мария му е дала концепцията да събере най-хубавите си разговори с известни персони в книга и го е подкрепяла от самото начало на правенето й.

Изненадата на вечерта бе Мис България 2001 Ивайла Бакалова, която също се появи на премиерата и сподели, че наподобява съвършено 20 дни след раждането на втората си дъщеричка Вяра. Красавицата бе от специфичните посетители на журналиста, който я посрещна дружно с мъжа й Веселин Денков-Брадата на входа и със своята брачна половинка - неотразимата Мария Игнатова, написа " България Днес ".

Марчето от " Господари на ефира " прикова вниманието на присъстващите в бял панталон и сако, а мъжът й бе избрал още веднъж черния цвят. " Като деня и нощта сте ", пошегуваха се сътрудниците на Нойзи от Българска национална телевизия. Освен тях се изсипа съвсем целият политически и културен хайлайф на столицата.

Да поздравят за книгата му " Диалози " блестящия публицист бяха пристигнали - режисьорът Явор Гърдев, Бойко Василев, Александър Райчев, Георги Господинов, Георги Лозанов, Димитър Стоянович, доктор Коста Костов, Теодора Димова, Тони Николов, основният редактор на " 24 часа " Борислав Зюмбюлев, шефът на " Медийна група България " Венелина Гочева и доста други. Не съумяха да дойдат Ицо Хазарта и Камен Донев.

Част от присъстващите вземат участие в книгата с оповестени диалози с Ивайло Цветков. 26-те известни персони са от разнообразни сфери на живота.

" Тази книга се явява по неотложност в този момент, когато диалогът наподобява потрошен и неосъществим. Явява се, с цел да ни покаже, че въпреки всичко е бил вероятен и още е. Разговорът като разсъждение, диалогът като разминиране на милионите полета сред нас, диалогът като замяна на даровете на мисълта, диалогът като разсъдък в един свят, български и небългарски, като че ли не запомнил Просвещението, в случай че въобще го е живял ", разсъждава за създателя Георги Господинов.

Да поздравят създателя на събитието пристигнаха още Мартин Захариев, журналистът Сашо Жеков, политиците Даниел Лорер, Трайчо Трайков, Никола Минчев, Борислав Чучков, Антон Хекимян.

По думите на шефа на издателство " Книгомания " Илиян Андонов " Диалози " е фотография на актуалната българска мисъл. Книгата е трябвало да излезе предходната година, само че шантавият темперамент на 2022 година е предопределил по-късната поява на творбата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР