По-вероятно е да се провали третият мандат за съставяне на

...
По-вероятно е да се провали третият мандат за съставяне на
Коментари Харесай

Трябва да се спасява демокрацията, ИТН са умишлено деструктивни

" По-вероятно е да се провали третият мандат за сформиране на държавно управление.  " ИТН " като съдружие за персонална приложимост, а не партия, по тази причина не е предвидима и не може да се предвижда какво ще направи ". С този коментар стартира разбора си на политическата обстановка в страната политологът проф. Георги Карасимеонов и добави:

" Основният провинен е Има Такъв Народ, която заблуди стотици хиляди българи, че ще реализира промени дружно с другите протестни партии, а не постави изпитание да създадат болшинство. Вероятно някой не им разреши, само че главното е, че нямат предпочитание да работят градивно. Те целеустремено вървят към деструкция на този модел на парламентарна народна власт, вървят срещу разпоредбите ".

Според него трябва да се избавя демокрацията в България.

Политологът предвижда основаване на политическо придвижване към министър Кирил Петков, което има капацитет да разбие на едни последващи избори конфигурацията, която се възпроизвежда към този момент в два следващи Народното събрание. 

" България в никакъв случай не е изпадала в обстановка, в която партиите да не си приказват ", сподели проф. Карасимеонов пред БНР.

Той акцентира, че избори 2 в1 - парламентарни и президентски - ще объркат хората и не е вярно да се проведат.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР