По-вероятно е да има предсрочни избори, отколкото да няма. По-добрият

...
По-вероятно е да има предсрочни избори, отколкото да няма. По-добрият
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Да се отиде на избори след Нова година

По-вероятно е да има предварителни избори, в сравнение с да няма. По-добрият вид поради стратегическите цели, които партиите на митинга преследват, е да има държавно управление до Нова година, да се оправи с избрани задания и да се отиде на избори след Нова година. Това съобщи в предаването " Панорама " Татяна Дончева от " Изправи се! Мутри вън! ".

Тя означи, че задачата не е да кадрува Народното събрание, а да реши въпроси във връзка с правосъдната система.

" Ако използваме рационално времето, бихме моли да създадем промени в правосъдната система, които в действителност ще оправдаят въпреки и къс живот на Народното събрание и ще ни дадат добра стартова позиция и, в случай че нашата групировка бъде техен мотор, ние като партия ще бъдем безапелационни за гласоподавателите, като мотори на смяна и като хора които имат потенциал да творят съществени решения ", разяснява Татяна Дончева.

Тя засегна тематиката и за Закона за обществените предприятия.

" В най-сериозните български лечебни заведения вместо болнична администрация от уважавани български лекари сме стигнали до администрация от полицаи от Симеоново и икономисти. Че би трябвало да има адвокати, икономисти в бордовете, да, само че никога не по този метод. Стига се до това преназначаване на всевъзможни фрагменти в страната и правене на псевдо-конкурси ", сподели Дончева.

Според нея икономическата рецесия е родена от практиката на ГЕРБ.

" Да поверява на избрани доближени на подземния свят концесии, поръчки, планове за саниране ", означи Татяна Дончева.

Тя разяснява предлагането на Даниел Митов за министър председател по този начин:

" Прекрасно селекциониран за министър-председател, предопределен да сътвори благовиден облик за нашите европейски и атлантически сътрудници и нищо повече ".

Според нея протестни партии са и трите обединения.

" Смятам, че до края на този парламент, даже той да работи до Нова година, до юни, партията ни няма да се пропука. Групата ни е забавна ", сподели още Татяна Дончева.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР