По-вероятно е да има нови предсрочни избори, но БСП ще

...
По-вероятно е да има нови предсрочни избори, но БСП ще
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Президентът изигра сигурен ход с решението си да даде мандата на БСП

" По-вероятно е да има нови предварителни избори, само че Българска социалистическа партия ще създадат старания да осъществят мандата, като ще разчитат на силата и упоритостта на своя водач. "

Това съобщи пред БНР политологът Първан Симеонов. Според него президентът Румен Радев е изиграл сигурен ход с решението си да даде мандата на Българска социалистическа партия:

" Ако беше дал мандата на „ Демократична България “ възможностите, несъмнено щяха да са доста по-големи. Но коства ми се след последните обстановки с ДАНС, прокуратурата, NEXO и така нататък възможностите доста понижиха. Радев изигра сигурен ход, в случай че го беше дал на Демократична България щеше да прави политика, нещо което няма да е ненадейно най-сетне да направи, само че той реши да не прави политика и отново да играе неутралния ход. Освен това не е толкоз неприятно за „ Демократична България “. Сега получават чудесния късмет да не е в техните ръце този парещ картоф. Може би си всички са удовлетворени като се изключи Корнелия Нинова, тъй като още един несполучлив за Българска социалистическа партия мандат се трансформира в политически фолклор ", счита Първан Симеонов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР