По-възрастните може и да смятат, че играенето на видео игри

...
По-възрастните може и да смятат, че играенето на видео игри
Коментари Харесай

Стартира първото официално онлайн първенство по футбол в България

По-възрастните може и да считат, че играенето на видео игри е неприятно, само че в действителност не е тъкмо по този начин.
 Видеоигрите, психологичното здраве и за какво геймърството е потребно
Добра вест за всички геймъри

Хващаме джойстика без скрупули

Е, несъмнено, когато се прекалява, всичко е нездравословно. В днешно време обаче геймърите могат да изкарват много пари, до момента в който вършат това, което обичат - да играят на обичаната си игра.

Това си е същинска сбъдната фантазия, а у нас почитателите на футбола и в частност тези на FIFA имат мотив за наслада, тъй като започва eFIRST LEAGUE - първото публично българско състезание по футбол.

Турнирът ще се реализира с помощта на Български Футболен Съюз и фирмите Спортс Мениджмънт България и Кий Ивентс енд Комуникейшън. Планирано е да се проведат 14 квалификационни рунда.
 Снимка 517216

Те ще дефинират и 14 от най-хубавите играчи, които ще образуват тимове. Всеки от тимовете ще се бори за огромната премия от 3000 лв. и две места в европейските плейофни баражи за EA SPORTS FIFA 21 .

Квалификациите стартират на 16 февруари, а огромният край е очакван за 15 и 16 май. Турнирът ще се организира напълно онлайн, като участниците би трябвало да имат навършени 16 години. Повече за разпоредбите и изискванията може да се прочете.
 Даниел Крейг, Мила Кунис, Еминем и кои са обичаните видеоигри на звездите
Кои звезди какви игри играят

И какво играят

Добрите вести обаче не стопират. За първи път БФС ще има опцията да дефинира народен тим по EA SPORTS FIFA21, който да се включи в квалификациите за FIFAe Nations Series, планувани за август тази година.

Сезер Сабриев и Иван Чуров, които завоюваха всички по-големи шампионати у нас през последните години, ще са част от тима. Третият им съотборник пък ще се излъчи след провеждането на специфичен за задачата шампионат.
 EA Sports, Златан Ибрахимович и употребява ли FIFA лицата на футболисти без тяхното позволение
Златан Ибрахимович против FIFA

Казусът е много интересен
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР