По-възрастните избиратели бяха предупредени, че бъдещето на държавната пенсия не

...
По-възрастните избиратели бяха предупредени, че бъдещето на държавната пенсия не
Коментари Харесай

Торите играят на хазарт с вашите пенсии, лейбъристът Джонатан Ашуърт предупреждава по-възрастните избиратели

По-възрастните гласоподаватели бяха предизвестени, че бъдещето на държавната пенсия „ не е безвредно в ръцете на торите “, откакто те дадоха обещание да отстранен националното обезпечаване.

Върховният началник на лейбъристката акция Джонатан Ашуърт сподели, че в случай че консерваторите завоюват идващите общи избори, " държавната пенсионна система, каквато я познаваме, е под опасност ". С милиони гласоподаватели, които ще се насочат към урните в четвъртък на локалните избори в цялата страна, господин Ашуърт посети зала Club 3000 Bingo в Донкастър.

Един от играчите на Бинго, 93-годишната Бриджит Дербишър, сподели, че се надява лейбъристите да завоюват идващите избори. Попитана какво мисли за настоящето държавно управление, тя повдигна неотдавнашни оферти за понижаване на заплащанията за неработоспособност, като добави: „ Те са отпадъци “. Това идва в миг, когато лейбъристите се пробват да ухажват хората над 65 години с рекламен блиц, подчертаващ дълготрайния проект на торите, който не е финансиран, за премах...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР