По-възрастните фенове на футбола няма как да не си спомнят

...
По-възрастните фенове на футбола няма как да не си спомнят
Коментари Харесай

Той е аржентинска легенда, а тя - неговата супер секси дъщеря

По-възрастните почитатели на футбола няма по какъв начин да не си спомнят Клаудио Каниджа. Аржентинецът бе един от най-хубавите нападатели през 90-те години на предишния век.

С прелестната си техника и умеене да играе на всяка позиция в нахлуване, както и с дългите си коси, Каниджа бе любим на футболните последователи по целия свят. С головете си той оказа помощ на Аржентина да стигне до финала на Мондиал 1990. В него "гаучосите " изгубиха от Германия след дузпи, само че какво ли щеше да се случи, в случай че Каниджа не бе осъден за този дуел?

Е, огромният нападател от дълго време към този момент не е футболист, а по-младите хора може и да свързват семейството Каниджа с различен човек - щерка му Шарлот. Защото 25-годишната дама несъмнено знае по какъв начин да прикове вниманието върху себе си. За това оказва помощ доста атрактивната ѝ осанка, която тя по никакъв начин не се свени да демонстрира.

Шарлот е единствената щерка от брака на Каниджа с модела Мариана Нанис и от ранна възраст пое по пътя на майка си, тъй като също се изявява като модел. Освен това Шарлот взе участие в разнообразни риалити излъчвания в Аржентина, Италия и Испания, а сега е водеща на лична документална поредност по MTV Латинска Америка.

А вие можете да си припомните още една доста секси щерка на някогашен футболист - тази на Франк Лебьоф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР