По-важна е борбата с корупцията, отколкото кабинетът на ГЕРБ. Това

...
По-важна е борбата с корупцията, отколкото кабинетът на ГЕРБ. Това
Коментари Харесай

За ПП е по-важна борбата с корупцията, отколкото кабинет на ГЕРБ

По-важна е битката с корупцията, в сравнение с кабинетът на ГЕРБ. Това съобщи Александър Дунчев от " Продължаваме промяната " пред БиТиВи.

По думите му решението на Политическа партия дава отговор на упованията на изборните на партията. Трябва да бъдем кардинални и нашата съществена цел би трябвало да бъде битката против корупцията, акцентира Дунчев и добави, че корупционните модели в ГЕРБ не е най-големият проблем, тъй като го има във всички партии.

Политическа партия не са индивидуалисти и това е разликата с другите партии, посочи Дунчев .

Той добави, че се е обсъждало да има една парламентарна група с Демократична България, само че преди изборите е взето решение някогашните ръководещи да останат в центъра. Реално нашата мощ е там - в центъра, и ние не желаеме да се конкурираме с гласоподавателите на Демократична България, изясни Дунчев.

Защо всички да се трупаме в дясното пространство, като ние от Политическа партия сме повече центристки настроени, в сравнение с в дясното пространство, запита Александър Дунчев.

Ако вторият мандат пристигна при Политическа партия ще договарят с всички партии, които имат същите правила като някогашните ръководещи - да се освободи и изкорени корупцията от страната. Съпротивата е брутална на всички равнища, призна Дунчев.

Не може да се самозабравяме, че ние ще оправим страната, а си слагаме за цел нулева корупция. В момента гласоподавателите ни са отредили да бъдем във функционалността на съпротива и като такава можем да реализираме тотална смяна и да се оправим с корупцията , посочи той. Дунчев е удовлетворен, че тотално е обърната играта в горите.
 Големи компании стоят зад дървената мафия, безапелационен Александър Дунчев
Големи компании стоят зад дървената мафия, безапелационен Александър Дунчев

Между 15 и 30% е противозаконната сеч в горите в България
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР