По-уверена, но все още далеч от най-добрата си форма -

...
По-уверена, но все още далеч от най-добрата си форма -
Коментари Харесай

Катрин Тасева: Далеч съм от най-доброто

По-уверена, само че към момента надалеч от най-хубавата си форма - по този начин Катрин Тасева дефинира представянето си в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София.

След като през вчерашния ден тя позволи редица неточности в съчетанията си с обръч и топка, през днешния ден (27 март) Тасева беше много по-стабилна на килима.

Не пропускайте нито едно от съчетанията от Световната купа по художествена гимнастика в София! Състезанието ще бъде излъчено директно по RING, на платформата VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg през трите дни! В неделя (28 март) може да гледате финалите на обособените уреди директно и по bTV!

" Днес се усещах по-добре от през вчерашния ден, беше по-малко напрежението. Малко по-уверена, малко по-сигурна се усещах. Успях да се доближа малко повече от съчетанията, които би трябвало да покажа на съревнование, и съм малко по-доволна. Мисля, че след всяко едно комбиниране, което изиграя на терена пред съдийските, се усещам малко по-уверена и то е малко по-добро ", съобщи Тасева минути след последното си комбиниране през днешния ден.

Снимка: Ладислав Цветков

В момента тя заема трета позиция във краткотрайното класиране на многобоя. Шампионката и окончателното нареждане ще стане ясно след представянето на гимнастичките в поток " D " и поток " C ".

За Катрин това е първо " същинско " съревнование, а не онлайн шампионат, от повече от година насам. Тя ще бъде една от представителките на България на олимпийските игри в Токио, които би трябвало да се проведат през лятото на 2021 година

Снимка: Ладислав Цветков

" Съдейки по оценките и изиграванията досега, мисля, че би трябвало да акцентира върху осъществяването, което ще играе основна роля на олимпийските игри. И на играта без неточност. Доста съм надалеч. От оценка 10 за осъществяване, взимам 7,7-8,4. Трябва да вдигнем много, с цел да се доближим до най-хубавото ", проучва тя.

Гледайте през днешния ден (27 март) всички съчетания директно по RING, на платформата VOYO.BG, както и на уеб страницата btvnovinite.bg.

Утре (28 март) са финалните на обособените уреди. Освен по RING, на платформата VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg, те ще бъдат излъчени и директно по bTV след обедната емисия вести.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР