По улиците на Париж се появиха фланелки със странен текст.

...
По улиците на Париж се появиха фланелки със странен текст.
Коментари Харесай

Жените ни омаяха французите

По улиците на Париж се появиха фланелки със чудноват текст. " Повече нищо не ме плаши, ЖЕНА МИ Е БЪЛГАРКА! ". Буквите изпъкват добре, бели са, на черен декор. За да няма неточност, българското знаме също участва.

Знам, че доста нашенки се женят за чужденци. Техния брой не стопира да пораства. Явно на интернационалната сцена, българската жена е конкурентоспособна. Да се разнася славата ѝ по френския пазар, отпечатана върху фланелки, е достижение обаче което ме озадачава. Какво е оценил толкоз създателят на текста у българката, с цел да го направи публично притежание. Той не се е срещнал с нея на равнища или в цех. Заводи към този момент няма, а на дамите по нивите никой не обръща внимание. Тогава къде? На плажа, на ваучър или в университета? На плажа, нашенките са без задръжки. Купонджийки са от класа. Знаят да готвят и поддържат дома. В какво друго може българката да надвишава французойката? Може би леглото? Там в тъмната стая, " всяка жена сърце, която има, може да люби без да е красива...

Притеснен съм все пак. Дали не става дума за лека насмешка, със прикрит намек за нещо друго. Френския комизъм от време на време е доста тъничък. Нещо липсва в тази публикация. И терзанието ми няма да мине, до момента в който не срещна французойка с сходен текст на гърдите, само че за българския мъж! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР