По ул. „Граф Игнатиев“, площадите „Славейков“, „Гарибалди“ и градината при

...
По ул. „Граф Игнатиев“, площадите „Славейков“, „Гарибалди“ и градината при
Коментари Харесай

Столична община проверява финално ремонта на ул. „Граф Игнатиев“

По ул. „ Граф Игнатиев “, площадите „ Славейков “, „ Гарибалди “ и градината при храм „ Св. Седмочисленици “ в София се отстраняват недобре осъществени работи, установени от надзора и възложителя. В рамките на деня представители на възложителя, надзора, проектанта и строителя ще ревизират отстраняването на забележките, разказани в подписания на 21 май акт 15 “, оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Ако недобре осъществените действия не бъдат отстранени до края на деня, ще бъде наложена глоба за качество.

По искане на кмета на София в допълнение ще бъдат инсталирани дървени скари за сядане на всички каменни пейки на пл. „ Славейков “. Бронзовата скамейка с Петко и Пенчо Славейкови ще бъде върната на мястото й незабавно след привършване на реставрацията. Възстановен е фонтанът, който ще бъде пуснат след въвеждане в употреба от основния проектант на Столична община. Все още се чака решение на проектанта за чешмата и кафе-павилионите, които ще бъдат сложени в градината на „ Свети Седмочисленици “.

„ В началото на април разширеният експертен съвет по устройство на територията разпореди промяна на ограничителите на трамвайното трасе. Гранитните ограничители ще бъдат сменени с чугунени боларди. Демонтажът и монтажът ще бъдат осъществени в допълнение гратис от изпълнителя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР