По тялото на жената има множество наранявания от нахапвания.Трагичен случай

...
По тялото на жената има множество наранявания от нахапвания.Трагичен случай
Коментари Харесай

В двора й край Русе откриха мъртва жена

По тялото на дамата има голям брой пострадвания от нахапвания.

Трагичен случай в русенското Ново село. Възрастна жена е открита мъртва от комшия в двора си, заобиколена от голям брой кучета, които тя отглеждала, научи NOVA.

Жената е към 70-годишна. Била е нападната или е паднала в къщата си, това следва да се удостовери. Вътре в къщата са отглеждани към 14 кучета, част от които са били нападателни. Около 21 часа е потърсил Спешна помощ от брачна половинка й, като се допуска, че евентуално й е станало зле.

Тази вечер неин непосредствен отишъл да я види, само че още от вратата забелязал, че дамата лежи безжизнена в двора си. Мъжът опитал да стигне до тялото, само че не съумял, защото кучетата били нападателни. 

Екип на Спешна помощ също не можал да стигне до тялото. На място идва и полиция. Извикан е и екип на  общинския подслон. Едва те съумели да приберат кучетата. съгласно приюта кучетата не са толкоз нападателни.

Към момента не е ясно дали е умряла поради нападението на животните, или гибелта ѝ е настъпила преди този момент. На тялото ще бъде направена аутопсия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР