По цял ден съм до леглото на майка ми, грижа

...
По цял ден съм до леглото на майка ми, грижа
Коментари Харесай

Влади Въргала: Майка ми едва не загина от инсулт! Спасиха я на косъм

" По през целия ден съм до леглото на майка ми, грижа се за нея. Моля се на Бог още да е с нас и да се оправи. Не мога да приказвам нито за помощите, за които кандидатсвах и ме питате за какво не съм утвърден, нито за други неща. Извинете ме ". Така Влади Въргала показа загрижеността към майка си, която преди дни е получила инсулт докаето копаела в двора на къщата си във великотърновско село, разбра HotArena.

На старата жена й прилошало и единствено бързата реакция на съседите я избавила от рухване на земята. Майката на Въргала била откарана във великотърновската болница, където й приложили ново лекуване. Чрез система й вливали разтвор, който разграждал образувал се тромб и по този начин кръвоснабдяването на мозъка се възстановявало изцяло. 

" Спасиха я на косъм. Но в този момент ще остане в отделението повече от седмица до момента в който се възвърне, а може и по-късно, тъй като би трябвало да прави рехабилитация ", споделя артистът. Въргала е доста завързан към 78-годишната си майка, която го гледа сама от дребен след развода с татко му Карамфил. Преди години Влади искрено призна в изявление, че проблемите с алкохола, които има, е наследил от татко си. Именно пристрастеността към чашката проваля брака на родителите му. Майка му оставила татко му поради това, че си пийвал повече от нужното и създавал проблеми на околните си.

По времето когато бе студент в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов, Въргала постоянно се допитвал до Мастера по какъв начин да продължи контакта с татко си, а Ламбо му давал най-точните препоръки. " Имаше интервал, в който татко ми се беше прибрал в Силистра и не искаше да чуе никой от нас, околните си. Едва го накарахме със сестра ми да отиде до локалния старешки дом. Той беше доста срещу, само че ние го убедихме. ", споделя артистът. 

По това време Влади е на върха на славата си с " Ку-ку ". " Баща ми си отиде в ръцете ми. През целия си живот не съм бил толкоз непосредствен с него, колкото в този миг ", призна той във ВИП Брадър, от където си потегли като победител, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР