По трима кандидати се регистрираха в двете общински избирателни комисии

...
По трима кандидати се регистрираха в двете общински избирателни комисии
Коментари Харесай

По трима в битката за кметския стол в Мъглиж и Баните

По трима претенденти се записаха в двете общински изборни комисии за кмет на смолянската община Баните и старозагорската Мъглиж, чиито кметове се споминаха.
В община Мъглиж изборите бяха планувани на 28 февруари с декрет на президента след кончината на кмета на общината Господин Господинов през август предходната година. 
 Кандидатът за кмет на община Мъглиж Душо Гавазов е подсилен от ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация Кандидатът за кмет на община Мъглиж Душо Гавазов е подсилен от ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация
Обявилият желанието си да се кандидатира за кмет на частичните локални избори в община Мъглиж Душо Гавазов, сегашен заместител кмет на...
Кандидат на ГЕРБ в конкуренцията е досегашният заместник-кмет на Мъглиж Душо Гавазов. Миглена Филипова е издигната от Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, а Златко Острешев – от локална коалиция „ Движение България на жителите (Движение 21, НДСВ) “.
Други три обединения се записаха за вота, само че не издигнаха претендент за кметския пост.
В борбата за Баните се впускат Павлин Белчев – претендент на ГЕРБ, Диана Фиданова – на „ Републиканци за България “ и Ферат Емин - на Движение за права и свободи.
Павлин Белчев е на 38 години. Той е наследник на умрелия в края на ноември от ковид кмет на Баните Милен Белчев.
 Синът на починалия кмет на Баните е първият регистриран кандидат-кмет Синът на починалия кмет на Баните е първият регистриран кандидат-кмет
Павлин Белчев – повдигнат от Политическа партия ГЕРБ, е първият регистриран претендент за кмет на община Баните, като частичните локални избори предс...
Диана Фиданова  е щерка на починалия при злополука наскоро общински консултант Велин Фиданов.
Предполага се, че главният конфликт още веднъж ще е сред семейството Фиданови и и Белчеви. На изборите през октомври 2019 година Фиданова бе претендент на АБВ и стигна до балотаж против Милен Белчев (ГЕРБ). На втория тур Белчев я победи, като завоюва 1 727 гласа.
След като се вписа за претендент Павлин Белчев съобщи, че приема за собствен дълг и отговорност да продължи посоката на развиване на община Баните, заложена от татко му.
На фотографията: Душо Гавазов
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР