По три различни версии за касапницата с три трупа в

...
По три различни версии за касапницата с три трупа в
Коментари Харесай

Убийствен пъзел: Три версии за трите трупа в Рогош

По три разнообразни версии за касапницата с три натрупа в пловдивското село Рогош работят проверяващите.

Основна е заможен спор. Предполага се, че стрелецът, който съгласно локалните се споделя Николай, и убитите татко и двамата му сина, са се скарали грубо поради къща. Спорът имал дълга история, като през вчерашния ден ескалирал до краен лимит. Така Николай извадил револвер и гръмнал трима души, написа Марица. 

Според Българска национална телевизия стрелецът е мъж от семейството. По първична информация той е прострелял с пушка чичо си и двамата си братовчеди. 

Друг претекст за тройното ликвидиране, по който се работи, е финансов. Версията гласи, че в центъра на разногласието били пари, дължими от едната страна към другата. 

Третата версия, която е минимум евентуално, е приложимост на огромно количество алкохол и висок градус, които довели до острия спор, приключил с изстрели и доста пролята кръв. 

Все още не е ясно дали стрелецът, който също е от село Рогош, е арестуван. Полиция и прокуратура не престават дейна работа по случая. Очаква се в границите на деня да оповестят повече информация по случая. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР