По три години условно получиха трима мъже, отвлекли ученичка, за

...
По три години условно получиха трима мъже, отвлекли ученичка, за
Коментари Харесай

Осъдиха трима, отвлекли ученичка за булка на единия от тях

По три години условно получиха трима мъже, отвлекли ученичка, с цел да я оженят за единия от тях. Според документите по делото на 20 февруари 2020 година към 18 часа в село Дондуково, братята Б. Б./42 г./, Д. Б./34 г./ и Я. Я //21 г./ - наследник на по-големия брат, спрели на улица Й. В.

Момичето се прибирало от учебно заведение. Тримата я обкръжили и а натикали във „ Фолксваген ". Дали газ и отпрашили към дома си в село Расово. Там обяснили на момичето, което е тяхна братовчедка, че желаят да я оженят за Я. Я.

Девойчето обаче изрично отказало и останало в колата, като се надявало, че мъжете ще го върнат вкъщи. Не станало по този начин.

Тримата, дружно с майката на мераклията жених, тръгнали с автомобила и момичето към град Кардам. Смятали там да скрият при свои родственици бъдещата булка на 21-годишния мъж. По пътя, в град Бяла, автомобилът бил спрян от чиновници на Министерство на вътрешните работи и до момента в който униформените правили инспекция, Й. В. извикала, че е отвлечена и помолила за помощ.

Похитителите били арестувани и против тях е формирано досъдебно произвеждане. Пред съда Б. Б., Д. Б. и Я. Я. - и тримата неосъждани, се признаха за отговорни и подписаха съглашение с прокуратурата за три години условно отнемане от независимост с петгодишен изпитателен период.

Споразумението е утвърдено от съда и присъдата влиза неотложно в действие.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР