По традиция всяка година Седмицата на модата в Париж се

...
По традиция всяка година Седмицата на модата в Париж се
Коментари Харесай

Chanel ни качи на парижките покриви

По традиция всяка година Седмицата на модата в Париж се закрива грандиозно или другояче казано – с шоуто на Chanel.

След гибелта на Карл Лагерфелд, дясната ръка на маестрото – Виржини Виар - пое креативното кормило на стилния колос. И откакто се е учила от най-хубавия, Виар не би могла да смъкна летвата и с милиметър, по тази причина се постара да не ни разочарова с впечатляващите декори, които години наред Лагерфелд изграждаше в Гран Пале.

За представянето на пролетно-лятната сбирка за 2020 година Виржини реши да насити сетивата ни с духа на Париж – и по-точно с една съответна част от него. Френската столица е известна с красивите си градски покриви, които в никакъв случай не могат да бъдат комплицирани. Сцената пресъздаваше точно тази необикновено присъща за града панорама и моделите имаха достойнството да дефилират върху парижките покриви.

По този метод Виар желае да възпее Париж, неговата многостранност и хубост на другите елементи в него, съставляващи цялостен един обособен свят.

На впечатляващия подиум се качи и Белослава Хинова, която стартира своето фешън премеждие предходната година по това време точно на сцената на Chanel. С този необикновен старт тази година Бел дефилира за най-престижните ревюта на стилните седмици в Милано и Париж, измежду които Emporio Armani, Dolce & Gabbana, Dior и Giambattista Valli.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР