По традиция столицата на Катар Доха събира едни от най-добрите

...
По традиция столицата на Катар Доха събира едни от най-добрите
Коментари Харесай

Очертава се силна надпревара в Доха

По традиция столицата на Катар Доха събира едни от най-хубавите тенисисти в света. Турнирът от категория ATP 250 постоянно се е радвал на голям зрителски интерес и сериозна известност измежду играчите. Тази година няма да бъде изключение, като от идващия понеделник феновете ще могат да се насладят на едни от най-хубавите в тениса.

Поставен под номер 1 в главната скица е канадецът Денис Шаповалов, който се показа много разочароващо в Ротердам и загуби още на старта на конкуренцията от чешкия квалификант Иржи Лехечка. Със сигурност международният номер 12 ще е стимулиран за надалеч по-силно показване в Катар, а в надпреварата личат още имената на постоянно рисковия Роберто Баутиста Агут и направилият ужасно усещане на Australian Open, Гаел Монфис.

Французинът обаче в следствие много разочарова своите сънародници с представянето си пред родна аудитория в Монпелие, откакто загуби още на старта, а мнозина чакаха край сред него и Саша Зверев. Шампионът от Монпелие Александър Бублик също е декларирал присъединяване в мощната конкуренция, а други по-интересни имена, които ще вземат участие в шампионата са Карен Хачанов, Николос Басилашвили, Даниел Евънс, Давид Гофен, Лоренцо Музети, Ян- Ленард Щруф и други.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР