по традиция стартира летните проверки срещу , на няколко километра

...
по традиция стартира летните проверки срещу , на няколко километра
Коментари Харесай

Лаутаро над всички в първата контрола на Интер

по традиция започва летните инспекции против, на няколко километра от границата. Старши треньорът Симоне Индзаги пусна през цялото време и, които демонстрираха, че не са не запомнили отличното взаимоотношение между тях. Резултата откри Данило Д’Амброзио след центриране от корнер на в 3-ата минута, а в 16-ата наказа неточност на вратаря на швейцарците и повиши на 2:0.

Третото попадение за “нерадзурите ” бе дело на в 61-ата минута, а заслуга за него имаше и, който увлече бранителите на. Появилият се на почивката постави началото на офанзивата, довела до втория гол на, само че не се намеси добре при удара на Алесандро Кашато в 82-ата минута и домакините направиха загубата си малко по-почетна.

също дебютира за. Арменецът игра през първото полувреме, а по-късно отстъпи мястото си на.

След мача Симоне Индзаги беше запитан дали има потребност от Пауло Дибала, а отговорът му беше, че е удовлетворен от футболистите, с които разполага в офанзива.

“Ромелу е същински първенец и с Лаутаро се познават доста добре. Радвам се, че той се върна. През предишния сезон бяхме най-резултатният тим, а в този момент имаме и Лукаку. Остава ни да забележим какво можем да създадем на трансферния пазар за укрепване на другите зони ”, сподели Индзаги и на процедура даде да се разбере, че Интер се отхвърля от Дибала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР