По традиция, с молебен за здраве в църквата „Св. Св.

...
По традиция, с молебен за здраве в църквата „Св. Св.
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС София Област откри предизборната си кампания в Костинброд

По традиция, с молебен за здраве в църквата „ Св. Св. Кирил и Методий “ в град Костинброд, обединението ГЕРБ – Съюз на демократичните сили откри предизборната акция в Софийска област, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. „ Въпреки прогнозите на социолозите за безалтернативна победа на ГЕРБ, ни следва една сложна акция в изискванията на вихреща се пандемия от COVID-19 и задълбочаваща се икономическа рецесия. Няма да пестим старания, с цел да могат нашите хрумвания и управнически планове за преодоляване на рецесиите да доближат до всеки един от Вас, хората в Софийска област! Защото единствено дружно и с Вашата решителна поддръжка можем да бъдем ПО-СИЛНИ ОТ ХАОСА на служебната власт и да изберем същински ОБЕДИНИТЕЛИ НА НАЦИЯТА като професор Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева! “, съобщи пред членовете и симпатизантите на ГЕРБ лидерът на листата Младен Маринов.



„ България е в рецесия, която се задълбочава всеки ден - здравна, политическа, обществена, икономическа. Затова цената на тока за бизнеса е стотици левове, а София област свети в алено. Отговорността за това носи претендентът за президент Румен Радев и еднолично назначеното от него служебно държавно управление “, уточни регионалният координатор на ГЕРБ София област и втора листата Николина Ангелкова и добави: „ Пожелавам мъдрост и самообладание на гласоподавателите, с чиято помощ още веднъж би трябвало да сложим ред в страната. На всички структури в 22-те общини в София област - разгадавам на Вашата мотивация и отдаденост, с която постоянно сте работили, с цел да потвърдим още веднъж, че сме по-силни от хаоса с номер 32! “



В мощния тим на Коалицията ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за София област са още: Дамян Маринов – инженер-мениджър от Ботевград; Миглена Георгиева – бизнесмен от град Своге; Валентин Милушев - депутат в 44-ото, 45-ото и 46-ото Народно събрание; Йоан Димитров - теолог по специалност от Долна баня; Кристина Йорданова от Костинброд – зам.-председател на МГЕРБ с сектор „ Организационна активност “; Николай Николов – заместител регионален шеф на Софийска област в интервала 2014 година – 2021г.; Юлиян Леков – регионален ръководител на СДС; Денис Величков – студент от Костинброд; Цветан Сичанов - правист от град Самоков; Йорданка Бичева – икономист от Ихтиман; Мария Джонгова – инженер от град Пирдоп; Мария Стоичкова-Денкова, падагог от Сливница; Йоана Рашкова – финансист от град Своге и Борислав Борисов - еколог по специалност от град Божурище.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР